"Ақмола облысы білім басқармасыңын Бұланды ауданы бойынша білім бөлімі Тоқтамыс ауылының жалпы орта білім беретін мектебі" коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Коммунальное государственное учреждение "Общеобразовательная школа села Токтамыс отдела образования по Буландынскому району управления образования Акмолинской области

СоцСети

Ұйымдар тізімі

Галерея

Смотреть все>>>

ТӨРТ АПТАЛЫҚ ПЕРСПЕКТИВАЛЫ ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУҒА АРНАЛҒАН МӘЗІР ( қыс-көктем ) 2024- 2025 жылдарға арналған оқу жылы.

                                                                                                                                                                                               Бекітемін:

                                                                                                                                                                                                Директор мектептер_______Мамчур М.

              ТӨРТ АПТАЛЫҚ  ПЕРСПЕКТИВАЛЫ  ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУҒА АРНАЛҒАН МӘЗІР ( қыс-көктем ) 2024- 2025 жылдарға арналған оқу жылы.                                                                                                                                                                                                

                1 АПТА.

     ДҮЙСЕНБІ:

  1. Сүтті тары ботқасы

сары маймен 150-200б

2. Сары май мен ірімшік сэндвичі 35-50б

3. Бал 5-5б

4. Шай 200/20/5б

5. Алма   100-100б                                                                                                           

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                 Бекітемін:

                                                                                                                                                                                                Директор мектептер_______Мамчур М.

         

ТӨРТ АПТАЛЫҚ  ПЕРСПЕКТИВАЛЫ  ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУҒА АРНАЛҒАН МӘЗІР ( қыс –көктем) 2024- 2025 жылдарға арналған оқу жылы.

1 АПТА.

СЕЙСЕНБІ

 1. Бастапмейіз қосылған қызылша алаты 60-100б

2. Қуырылған нан құстар 200-200б

3. Желе 200-200б

                                          4. Нан 20-35б

 

 

                                                                                                              Бекітемін:

                                                                                                                                                                                                Директор мектептер_______Мамчур М.

ТӨРТ АПТАЛЫҚ  ПЕРСПЕКТИВАЛЫ  ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУҒА АРНАЛҒАН МӘЗІР ( қыс –көктем) 2024- 2025 жылдарға арналған оқу жылы.

1 АПТА.

СӘРСЕНБІ

  1. жұляш (сиыр еті) 80-100б

Гарнир: қарақұмық 100 – 150б

2. Сүзбе 50-50б

3. Шай 200-200б

4. Нан 20-35б

 

                                                                                                            

 

 

                                                                                                                   Бекітемін:

                                                                                                                                                                                                Директор мектептер_______Мамчур М.

         ТӨРТ АПТАЛЫҚ ПЕРСПЕКТИВАЛЫ МӘЗІР  ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУ ҮШІН ( қыс-көктем) 2024- 2025 жылдарға арналған оқу жылы.   

                                                                                                                                1 АПТА.

БЕЙСЕНБІ

  1. Ақбас қырыққабаттан жасалған салат,

сәбіз 60-100б

2. Қызғылт лососьден жасалған құлақ 200/25- 250/25б

3. Нан 20-35б

4.Шай 200 – 200б

 

                                                                                                                                                                            

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                Бекітемін:

                                                                                                                                                                                                Директор мектептер_______Мамчур М.

          ТӨРТ АПТАЛЫҚ ПЕРСПЕКТИВАЛЫ МӘЗІР  ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУ ҮШІН ( қыс-көктем) 2024- 2025 жылдарға арналған оқу жылы.  

1 АПТА.

ЖҰМА 

1.Ет котлеттері (үрмелі)

негізгі қызыл тұздық 80/20 – 100/20б

Гарнир: күріш 100 – 150б

2. Сүзбе қосылған ірімшік 60-60б

3. Компот 200 – 200б

4. Нан 20-35б

                                                                                                          

 

 

 

                                                                                                                   Бекітемін:

                                                                                                                                                                                                Директор мектептер_______Мамчур М.

         ТӨРТ АПТАЛЫҚ ПЕРСПЕКТИВАЛЫ МӘЗІР  ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУ ҮШІН ( қыс-көктем) 2024- 2025 жылдарға арналған оқу жылы.

2 АПТА.

                                                                                         ДҮЙСЕНБІ

  1. "Достық" сүтті ботқасы

сары маймен 150-200гр

2. Сары май мен ірімшік сэндвичі 35-50гр

3. Шай 200-200гр

4. Алма 100-100гр

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                 Бекітемін:

                                                                                                                                                                                                Директор мектептер_______Мамчур М.

          ТӨРТ АПТАЛЫҚ  ПЕРСПЕКТИВАЛЫ  ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУҒА АРНАЛҒАН МӘЗІР ( қыс-көктем) 2024- 2025 жылдарға арналған оқу жылы.                                                                                                                                                                                                

2 АПТА.

СЕЙСЕНБІ

1. Бастапірімшік қосылған сәбіз алаты 60-100гр

2. Жүйдегідей арка 200-200гр

3. Желе 200-200гр

4. Нан 20-35гр

         

 

 

                                                                                                                 

                                                                                                               Бекітемін:

                                                                                                                                                                                                Директор мектептер_______Мамчур М.

          ТӨРТ АПТАЛЫҚ  ПЕРСПЕКТИВАЛЫ  ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУҒА АРНАЛҒАН МӘЗІР ( қыс-көктем) 2024- 2025 жылдарға арналған оқу жылы.                                                                                                                                                                                                

2 АПТА.

СӘРСЕНБІ

  1. мяс жасалған тефтельдер (үрлемелі)

қызыл негізгі 80/20-100/20гр

Гарнир: макарон 100-150гр

2. Сүзбе қосылған ірімшік 60-60гр

3. Компот 200-200гр

4.Нан 20-35гр

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                              

                                                                                                                                                                                                Бекітемін:

                                                                                                                                                                                                Директор мектептер_______Мамчур М.

         ТӨРТ АПТАЛЫҚ ЕКІ АПТАЛЫҚ ПЕРСПЕКТИВАЛЫ  ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУҒА АРНАЛҒАН МӘЗІР ( қыс-көктем) 2024- 2025 жылдарға арналған оқу жылы.                                                                                                                                                                                                

2 АПТА.

БЕЙСЕНБІ

  1. Ақбас қырыққабаттан жасалған салат және

сәбіз 60-80гр

2. Қызғылт лососьден жасалған құлақ 200-25-250/25гр

3.Шай 200-200гр

4. Нан 20-35гр

5. Бал 5-5гр

 

                                                                                                                    Бекітемін:

                                                                                                                                                                                                Директор мектептер_______Мамчур М.

ТӨРТ АПТАЛЫҚ  ПЕРСПЕКТИВАЛЫ  ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУҒА АРНАЛҒАН МӘЗІР ( қыс-көктем) 2024- 2025 жылдарға арналған оқу жылы.

2 АПТА.

ЖҰМА

1. Жұляш (сиыр еті) 80-100гр

Гарнир: қарақұмық 100-150гр

2. Сүзбе 50-50

3. Шырын 200-200

4. Нан 20-35

 

                                                                                                                                                                                              

 

 

 

                                                                                                                   Бекітемін:

                                                                                                                                                                                                Директор мектептер_______Мамчур М.

ТӨРТ АПТАЛЫҚ  ПЕРСПЕКТИВАЛЫ  ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУҒА АРНАЛҒАН МӘЗІР ( қыс-көктем) 2024- 2025 жылдарға арналған оқу жылы.

                3 АПТА.

     ДҮЙСЕНБІ:

  1. Сүтті бидай ботқасы 

сары маймен 150-200гр

2. Сары май мен ірімшік сэндвичі 35-50гр

3. Алма100-100гр

4. Шай 200-200гр

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                               

                                                                                                                Бекітемін:

                                                                                                                                                                                                Директор мектептер_______Мамчур М.

         

              ТӨРТ АПТАЛЫҚ  ПЕРСПЕКТИВАЛЫ  ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУҒА АРНАЛҒАН МӘЗІР ( қыс- көктем) 2024- 2025 жылдарға арналған оқу жылы.

3 АПТА.

СЕЙСЕНБІ

1. Бастапмейіз қосылған қызылша алаты 60-100гр

2. Ббалық аулау құстар 200-200гр

3. Желе 200-200гр

4. Нан 20-35гр

                              

 

                                                           

                                                                                                              

                                                                                                                      Бекітемін:

                                                                                                                                                                                                Директор мектептер_______Мамчур М.

ТӨРТ АПТАЛЫҚ  ПЕРСПЕКТИВАЛЫ  ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУҒА АРНАЛҒАН МӘЗІР ( қыс-көктем) 2024- 2025 жылдарға арналған оқу жылы.

3 АПТА.

СӘРСЕНБІ

1. Жұляш (сиыр еті)

Гарнир: қарақұмық

2. Сүзбе

3. Шай

4. Нан

 

 

 

                                                                                                                  

 

                                                                                                                  Бекітемін:

                                                                                                                                                                                                Директор мектептер_______Мамчур М.

         ТӨРТ АПТАЛЫҚ ПЕРСПЕКТИВАЛЫ МӘЗІР  ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУ ҮШІН ( қыс-көктем) 2024- 2025 жылдарға арналған оқу жылы.   

                                                                                                                                3 АПТА.

БЕЙСЕНБІ

  1. Ақбас қырыққабаттан жасалған салат,

моркови 60-100гр

2. Қызғылт лососьден жасалған құлақ 200/25-250/25гр

3. Шай 200-200гр

4. Нан 20-35гр

5. Бал 5-5гр

                                                                                                                                                                                             

 

 

                                                                                                                                                                                                

 

                                                                                                                  Бекітемін:

                                                                                                                                                                                                Директор мектептер_______Мамчур М.

          ТӨРТ АПТАЛЫҚ ПЕРСПЕКТИВАЛЫ МӘЗІР  ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУ ҮШІН ( қыс-көктем) 2024- 2025 жылдарға арналған оқу жылы.  

3 АПТА.

ЖҰМА 

1.Ет кесектері(үрмелі аспаптар)

негізгі қызыл тұздық 80/20-100-20гр

Гарнир: картоп пюресі 100-150гр

2. Сүзбе қосылған ірімшік 60-60гр

3. Компот 200-200гр

4. Нан 20/35гр

 

                                                                                                                   

 

 

                                                                                                              Бекітемін:

                                                                                                                                                                                                Директор мектептер_______Мамчур М.

ТӨРТ АПТАЛЫҚ ПЕРСПЕКТИВАЛЫ МӘЗІР  ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУ ҮШІН ( қыс-көктем) 2024- 2025 жылдарға арналған оқу жылы.

4 АПТА.

                                                                                         ДҮЙСЕНБІ

  1. "Достық" сүтті ботқасы

сары маймен 150-200гр

2. Сары май мен ірімшік сэндвичі 35-50гр

3. Шай 200-200гр

4. Алма 100-100гр

                                                                                                                                                                                            

 

                                             

                                                                                                                 

 

                                                                                                                 Бекітемін:

                                                                                                                                                                                                Директор мектептер_______Мамчур М.

ТӨРТ АПТАЛЫҚ  ПЕРСПЕКТИВАЛЫ  ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУҒА АРНАЛҒАН МӘЗІР ( қыс-көктем) 2024- 2025 жылдарға арналған оқу жылы.

4 АПТА.

СЕЙСЕНБІ

1.Ірімшік қосылған сәбіз салаты 60-100гр

2. Үй стиліндегі қуырылған ет 200-200гр

3. Желе 200-200гр

4. Нан 20-35гр

 

                                                                                                               

 

 

 

                                                                                                                 Бекітемін:

                                                                                                                                                                                                Директор мектептер_______Мамчур М.

ТӨРТ АПТАЛЫҚ  ПЕРСПЕКТИВАЛЫ  ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУҒА АРНАЛҒАН МӘЗІР ( қыс-көктем) 2024- 2025 жылдарға арналған оқу жылы.

4 АПТА.

СӘРСЕНБІ

1. мяс жасалған тефтельдер (үрлемелі)

негізгі қызыл тұздық 80/20-100-20гр

Гарнир: макарон 100-150гр

2. Тоқаш 60-60гр

3. Компот 200-200гр

4. Нан 30-35гр

 

 

 

                                                                                                                                                                                               

 

                                                                                                                                                                                                 Бекітемін:

                                                                                                                                                                                                Директор мектептер_______Мамчур М.

ТӨРТ АПТАЛЫҚ  ПЕРСПЕКТИВАЛЫ  ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУҒА АРНАЛҒАН МӘЗІР ( қыс-көктем) 2024- 2025 жылдарға арналған оқу жылы.

4 АПТА.

БЕЙСЕНБІ

  1. Бастапақбас қырыққабаттан жасалған алат,

жаңа піскен қиярлар және қызанақ 60-80гр

2. Уқызғылт лососьден шыққан ха 200/25-250/25гр

3. Шай 200-200гр

4. Нан 20-35гр

5. Бал 5-5гр

 

                                                                                                                   

                                                                                                                 Бекітемін:

                                                                                                                                                                                                Директор мектептер_______Мамчур М.

ТӨРТ АПТАЛЫҚ  ПЕРСПЕКТИВАЛЫ  ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУҒА АРНАЛҒАН МӘЗІР ( қыс-көктем) 2024- 2025 жылдарға арналған оқу жылы.

4 АПТА.

ЖҰМА

1. Жұляш (сиыр еті) 80-100гр

Гарнир: қарақұмық 100-150гр

2. Шырын 200-200гр

3. Сүзбе 50-50гр

4. Нан 20-35гр

Жаңартылған күні: 13.12.2024 11:47
Құрылған күні: 13.12.2024 11:47

Текст