Директор мектептер_______Мамчур М.
ТӨРТ АПТАЛЫҚ ПЕРСПЕКТИВАЛЫ ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУҒА АРНАЛҒАН МӘЗІР ( қыс-көктем ) 2024- 2025 жылдарға арналған оқу жылы.
1 АПТА.
ДҮЙСЕНБІ:
сары маймен 150-200б
2. Сары май мен ірімшік сэндвичі 35-50б
3. Бал 5-5б
4. Шай 200/20/5б
5. Алма 100-100б
Бекітемін:
Директор мектептер_______Мамчур М.
ТӨРТ АПТАЛЫҚ ПЕРСПЕКТИВАЛЫ ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУҒА АРНАЛҒАН МӘЗІР ( қыс –көктем) 2024- 2025 жылдарға арналған оқу жылы.
СЕЙСЕНБІ
1. Бастапмейіз қосылған қызылша алаты 60-100б
2. Қуырылған нан құстар 200-200б
3. Желе 200-200б
4. Нан 20-35б
Бекітемін:
Директор мектептер_______Мамчур М.
ТӨРТ АПТАЛЫҚ ПЕРСПЕКТИВАЛЫ ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУҒА АРНАЛҒАН МӘЗІР ( қыс –көктем) 2024- 2025 жылдарға арналған оқу жылы.
СӘРСЕНБІ
Гарнир: қарақұмық 100 – 150б
2. Сүзбе 50-50б
3. Шай 200-200б
4. Нан 20-35б
Бекітемін:
Директор мектептер_______Мамчур М.
ТӨРТ АПТАЛЫҚ ПЕРСПЕКТИВАЛЫ МӘЗІР ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУ ҮШІН ( қыс-көктем) 2024- 2025 жылдарға арналған оқу жылы.
1 АПТА.
БЕЙСЕНБІ
сәбіз 60-100б
2. Қызғылт лососьден жасалған құлақ 200/25- 250/25б
3. Нан 20-35б
4.Шай 200 – 200б
Бекітемін:
Директор мектептер_______Мамчур М.
ТӨРТ АПТАЛЫҚ ПЕРСПЕКТИВАЛЫ МӘЗІР ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУ ҮШІН ( қыс-көктем) 2024- 2025 жылдарға арналған оқу жылы.
1 АПТА.
ЖҰМА
1.Ет котлеттері (үрмелі)
негізгі қызыл тұздық 80/20 – 100/20б
Гарнир: күріш 100 – 150б
2. Сүзбе қосылған ірімшік 60-60б
3. Компот 200 – 200б
4. Нан 20-35б
Бекітемін:
Директор мектептер_______Мамчур М.
ТӨРТ АПТАЛЫҚ ПЕРСПЕКТИВАЛЫ МӘЗІР ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУ ҮШІН ( қыс-көктем) 2024- 2025 жылдарға арналған оқу жылы.
2 АПТА.
ДҮЙСЕНБІ
сары маймен 150-200гр
2. Сары май мен ірімшік сэндвичі 35-50гр
3. Шай 200-200гр
4. Алма 100-100гр
Бекітемін:
Директор мектептер_______Мамчур М.
ТӨРТ АПТАЛЫҚ ПЕРСПЕКТИВАЛЫ ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУҒА АРНАЛҒАН МӘЗІР ( қыс-көктем) 2024- 2025 жылдарға арналған оқу жылы.
2 АПТА.
СЕЙСЕНБІ
1. Бастапірімшік қосылған сәбіз алаты 60-100гр
2. Жүйдегідей арка 200-200гр
3. Желе 200-200гр
4. Нан 20-35гр
Бекітемін:
Директор мектептер_______Мамчур М.
ТӨРТ АПТАЛЫҚ ПЕРСПЕКТИВАЛЫ ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУҒА АРНАЛҒАН МӘЗІР ( қыс-көктем) 2024- 2025 жылдарға арналған оқу жылы.
2 АПТА.
СӘРСЕНБІ
қызыл негізгі 80/20-100/20гр
Гарнир: макарон 100-150гр
2. Сүзбе қосылған ірімшік 60-60гр
3. Компот 200-200гр
4.Нан 20-35гр
Бекітемін:
Директор мектептер_______Мамчур М.
ТӨРТ АПТАЛЫҚ ЕКІ АПТАЛЫҚ ПЕРСПЕКТИВАЛЫ ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУҒА АРНАЛҒАН МӘЗІР ( қыс-көктем) 2024- 2025 жылдарға арналған оқу жылы.
2 АПТА.
БЕЙСЕНБІ
сәбіз 60-80гр
2. Қызғылт лососьден жасалған құлақ 200-25-250/25гр
3.Шай 200-200гр
4. Нан 20-35гр
5. Бал 5-5гр
Бекітемін:
Директор мектептер_______Мамчур М.
ТӨРТ АПТАЛЫҚ ПЕРСПЕКТИВАЛЫ ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУҒА АРНАЛҒАН МӘЗІР ( қыс-көктем) 2024- 2025 жылдарға арналған оқу жылы.
2 АПТА.
ЖҰМА
1. Жұляш (сиыр еті) 80-100гр
Гарнир: қарақұмық 100-150гр
2. Сүзбе 50-50
3. Шырын 200-200
4. Нан 20-35
Бекітемін:
Директор мектептер_______Мамчур М.
ТӨРТ АПТАЛЫҚ ПЕРСПЕКТИВАЛЫ ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУҒА АРНАЛҒАН МӘЗІР ( қыс-көктем) 2024- 2025 жылдарға арналған оқу жылы.
3 АПТА.
ДҮЙСЕНБІ:
сары маймен 150-200гр
2. Сары май мен ірімшік сэндвичі 35-50гр
3. Алма100-100гр
4. Шай 200-200гр
Бекітемін:
Директор мектептер_______Мамчур М.
ТӨРТ АПТАЛЫҚ ПЕРСПЕКТИВАЛЫ ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУҒА АРНАЛҒАН МӘЗІР ( қыс- көктем) 2024- 2025 жылдарға арналған оқу жылы.
3 АПТА.
СЕЙСЕНБІ
1. Бастапмейіз қосылған қызылша алаты 60-100гр
2. Ббалық аулау құстар 200-200гр
3. Желе 200-200гр
4. Нан 20-35гр
Бекітемін:
Директор мектептер_______Мамчур М.
ТӨРТ АПТАЛЫҚ ПЕРСПЕКТИВАЛЫ ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУҒА АРНАЛҒАН МӘЗІР ( қыс-көктем) 2024- 2025 жылдарға арналған оқу жылы.
3 АПТА.
СӘРСЕНБІ
1. Жұляш (сиыр еті)
Гарнир: қарақұмық
2. Сүзбе
3. Шай
4. Нан
Бекітемін:
Директор мектептер_______Мамчур М.
ТӨРТ АПТАЛЫҚ ПЕРСПЕКТИВАЛЫ МӘЗІР ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУ ҮШІН ( қыс-көктем) 2024- 2025 жылдарға арналған оқу жылы.
3 АПТА.
БЕЙСЕНБІ
моркови 60-100гр
2. Қызғылт лососьден жасалған құлақ 200/25-250/25гр
3. Шай 200-200гр
4. Нан 20-35гр
5. Бал 5-5гр
Бекітемін:
Директор мектептер_______Мамчур М.
ТӨРТ АПТАЛЫҚ ПЕРСПЕКТИВАЛЫ МӘЗІР ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУ ҮШІН ( қыс-көктем) 2024- 2025 жылдарға арналған оқу жылы.
3 АПТА.
ЖҰМА
1.Ет кесектері(үрмелі аспаптар)
негізгі қызыл тұздық 80/20-100-20гр
Гарнир: картоп пюресі 100-150гр
2. Сүзбе қосылған ірімшік 60-60гр
3. Компот 200-200гр
4. Нан 20/35гр
Бекітемін:
Директор мектептер_______Мамчур М.
ТӨРТ АПТАЛЫҚ ПЕРСПЕКТИВАЛЫ МӘЗІР ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУ ҮШІН ( қыс-көктем) 2024- 2025 жылдарға арналған оқу жылы.
4 АПТА.
ДҮЙСЕНБІ
сары маймен 150-200гр
2. Сары май мен ірімшік сэндвичі 35-50гр
3. Шай 200-200гр
4. Алма 100-100гр
Бекітемін:
Директор мектептер_______Мамчур М.
ТӨРТ АПТАЛЫҚ ПЕРСПЕКТИВАЛЫ ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУҒА АРНАЛҒАН МӘЗІР ( қыс-көктем) 2024- 2025 жылдарға арналған оқу жылы.
4 АПТА.
СЕЙСЕНБІ
1.Ірімшік қосылған сәбіз салаты 60-100гр
2. Үй стиліндегі қуырылған ет 200-200гр
3. Желе 200-200гр
4. Нан 20-35гр
Бекітемін:
Директор мектептер_______Мамчур М.
ТӨРТ АПТАЛЫҚ ПЕРСПЕКТИВАЛЫ ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУҒА АРНАЛҒАН МӘЗІР ( қыс-көктем) 2024- 2025 жылдарға арналған оқу жылы.
4 АПТА.
СӘРСЕНБІ
1. мяс жасалған тефтельдер (үрлемелі)
негізгі қызыл тұздық 80/20-100-20гр
Гарнир: макарон 100-150гр
2. Тоқаш 60-60гр
3. Компот 200-200гр
4. Нан 30-35гр
Бекітемін:
Директор мектептер_______Мамчур М.
ТӨРТ АПТАЛЫҚ ПЕРСПЕКТИВАЛЫ ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУҒА АРНАЛҒАН МӘЗІР ( қыс-көктем) 2024- 2025 жылдарға арналған оқу жылы.
4 АПТА.
БЕЙСЕНБІ
жаңа піскен қиярлар және қызанақ 60-80гр
2. Уқызғылт лососьден шыққан ха 200/25-250/25гр
3. Шай 200-200гр
4. Нан 20-35гр
5. Бал 5-5гр
Бекітемін:
Директор мектептер_______Мамчур М.
ТӨРТ АПТАЛЫҚ ПЕРСПЕКТИВАЛЫ ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУҒА АРНАЛҒАН МӘЗІР ( қыс-көктем) 2024- 2025 жылдарға арналған оқу жылы.
4 АПТА.
ЖҰМА
1. Жұляш (сиыр еті) 80-100гр
Гарнир: қарақұмық 100-150гр
2. Шырын 200-200гр
3. Сүзбе 50-50гр
4. Нан 20-35гр