"Ақмола облысы білім басқармасыңын Бұланды ауданы бойынша білім бөлімі Тоқтамыс ауылының жалпы орта білім беретін мектебі" коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Коммунальное государственное учреждение "Общеобразовательная школа села Токтамыс отдела образования по Буландынскому району управления образования Акмолинской области

СоцСети

Ұйымдар тізімі

Галерея

Смотреть все>>>

ТӨРТ АПТАЛЫҚ ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУҒА АРНАЛҒАН ПЕРСПЕКТИВАЛЫ МӘЗІР ( жаз-күз) 2024-2025 оқу жылына арналған

                                                                                                                                                                                               Бекітемін:

                                                                                                                                                                                                Мектеп директоры_______Мамчур М.М.

              ТӨРТ АПТАЛЫҚ  ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУҒА АРНАЛҒАН ПЕРСПЕКТИВАЛЫ МӘЗІР ( жаз-күз) 2024-2025 оқу жылына арналған.                                                                                                                                                                                                

                1 АПТА.

     ДҮЙСЕНБІ:

Гуляш (сиыр еті) 75 - 75б

Гарнир: қарақұмық 100-130гр

 Шай 200-200 гр

 Нан  20-35гр

                                                                                                              

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                 Бекітемін:

                                                                                                                                                                                                Мектеп директоры_______Мамчур М.М.

         

ТӨРТ АПТАЛЫҚ  ПЕРСПЕКТИВАЛЫ  2024-2025 оқу жылына ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУҒА АРНАЛҒАН МӘЗІР (ЖАЗ–КҮЗ).

1 АПТА.

СЕЙСЕНБІ

.Қуырылған ет бойынша үй құстарына 200-200б

Жаңа піскен қияр мен қызанақ салаты 60-100гр

Кисель 200-200гр

 Нан 20-35гр

                              

 

 

                                                                                                                 Бекітемін:

                                                                                                                                                                                                Мектеп директоры_______Мамчур М.М.

ТӨРТ АПТАЛЫҚ  ПЕРСПЕКТИВАЛЫ  2024-2025 оқу жылына ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУҒА АРНАЛҒАН МӘЗІР (ЖАЗ–КҮЗ).

1 АПТА.

СӘРСЕНБІ

мяс жасалған тефтельдер, қызыл тұздық 60/20 - 90/20гр

Гарнир: сары май қосылған макарон 100-130гр

Ірімшік 20-20гр

 Компот 200-200гр

Нан 20-35гр

 

                                                                                                            

 

 

 

                                                                                                                   Бекітемін:

                                                                                                                                                                                                Мектеп директоры_______Мамчур М.М.

         ТӨРТ АПТАЛЫҚ 2024-2025 оқу жылына АРНАЛҒАН ТАМАҚТАНУҒА АРНАЛҒАН ПЕРСПЕКТИВАЛЫ МӘЗІР (ЖАЗ–КҮЗ).   

                                                                                                                                1 АПТА.

БЕЙСЕНБІ

ф жасалған сорпа 200/35 - 250/35гр

Ірімшік қосылған сәбіз салаты 60-100 гр

Сары май 20-20г

Алма 100-100гр

Бал 10-10гр

Нан 20 – 35гр.

Шай 200 – 200гр

 

                                                                                                                                                                             

                                                                                                                                                                                                Бекітемін:

                                                                                                                                                                                                Мектеп директоры_______Мамчур М.М.

          ТӨРТ АПТАЛЫҚ 2024-2025 оқу жылына АРНАЛҒАН ТАМАҚТАНУҒА АРНАЛҒАН ПЕРСПЕКТИВАЛЫ МӘЗІР (ЖАЗ–КҮЗ).  

1 АПТА.

ЖҰМА 

Котлеттер етті, қызыл тұздық 50/20 – 75/20гр

Гарнир: картоп пюресі 100 – 130гр

Жеміс шырыны 200 – 200гр

Сүзбе қосылған ірімшік 60 – 80гр.

Нан 20 - 35гр

 

                                                                                                          

 

 

 

                                                                                                                   Урастаймын:

                                                                                                                                                                                                Мектеп директоры_______Мамчур М.М.

         ТӨРТ АПТАЛЫҚ 2024-2025 оқу жылына АРНАЛҒАН ТАМАҚТАНУҒА АРНАЛҒАН ПЕРСПЕКТИВАЛЫ МӘЗІР (ЖАЗ–КҮЗ).

2 АПТА.

                                                                                         ДҮЙСЕНБІ

Палау 200 – 200гр

 Шай 200 – 200гр

 Алма 100 – 100гр

 Нан 20 - 35гр

 

                                                                                                                                                                                           

 

 

 

                                                                                                                                                                                                 Бекітемін:

                                                                                                                                                                                                Мектеп директоры_______Мамчур М.М.

          ТӨРТ АПТАЛЫҚ  2024-2025 оқу жылына АРНАЛҒАН ТАМАҚТАНУҒА АРНАЛҒАН ПЕРСПЕКТИВАЛЫ МӘЗІР (ЖАЗ–КҮЗ).                                                                                                                                                                                                

2 АПТА.

СЕЙСЕНБІ

Құс етінен жасалған бұқтырылған ет 200 – 200гр

Жаңа піскен қияр мен қызанақ салаты 60 – 100гр

 Ірімшік 20 – 20гр

Компот 200 – 200гр

Нан  20 – 35гр                                                                                                                                                                                            

 

 

 

                                                                                                                  Бекітемін:

                                                                                                                                                                                                Мектеп директоры_______Мамчур М.М.

          ТӨРТ АПТАЛЫҚ  2024-2025 оқу жылына АРНАЛҒАН ТАМАҚТАНУҒА АРНАЛҒАН ПЕРСПЕКТИВАЛЫ МӘЗІР (ЖАЗ–КҮЗ).                                                                                                                                                                                                

2 АПТА.

СӘРСЕНБІ

Котлеттер етті, қызыл тұздық 50/20 – 75/20гр

Гарнир: картоп пюресі 100 – 130гр

Бал 10 – 10гр

 Шай 200 – 200гр

Нан 20 – 35гр

                                                                                                                                                                                             

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                Бекітемін:

                                                                                                                                                                                                Мектеп директоры_______Мамчур М.М.

         ТӨРТ АПТАЛЫҚ 2024-2025 оқу жылына АРНАЛҒАН ТАМАҚТАНУҒА АРНАЛҒАН ЕКІ АПТАЛЫҚ ПЕРСПЕКТИВАЛЫҚ МӘЗІР (ЖАЗ–КҮЗ).                                                                                                                                                                                               

2 АПТА.

БЕЙСЕНБІ

Қызғылт лососьден жасалған құлақ 200 – 250гр

Ақбас қырыққабаттан жасалған салат 60 – 100гр

Сары май 20 – 20гр

Кисель 200 – 200гр

Нан  20 – 35гр                                                                                                                                                                                            

 

 

 

                                                                                                                    Бекітемін:

                                                                                                                                                                                                Мектеп директоры_______Мамчур М.М.

ТӨРТ АПТАЛЫҚ  2024-2025 оқу жылына АРНАЛҒАН ТАМАҚТАНУҒА АРНАЛҒАН ПЕРСПЕКТИВАЛЫ МӘЗІР (ЖАЗ–КҮЗ).

2 АПТА.

ЖҰМА

Ет кесектері, қызыл тұздық 50/20 – 75/20гр

Гарнир: макарон 100 – 130гр

 Жеміс шырыны 200 – 200гр

Сүзбе 100 – 100гр

Нан 20-35гр

 

 

 

                                                                                                                                                                                                 Бекітемін:

                                                                                                                                                                                                Мектеп директоры_______Мамчур М.М.

ТӨРТ АПТАЛЫҚ  2024-2025 оқу жылына АРНАЛҒАН ТАМАҚТАНУҒА АРНАЛҒАН ПЕРСПЕКТИВАЛЫ МӘЗІР (ЖАЗ–КҮЗ).

                3 АПТА.

     ДҮЙСЕНБІ:

 Гуляш 75 – 75гр

Гарнир: қарақұмық 100 - 130гр

 Шай 200 - 200

Алма 100 – 100гр

Нан 20 – 35гр                                                                                                               

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                 Бекітемін:

                                                                                                                                                                                                Мектеп директоры_______Мамчур М.М.

         

              ТӨРТ АПТАЛЫҚ  ПЕРСПЕКТИВАЛЫ  2024-2025 оқу жылына ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУҒА АРНАЛҒАН МӘЗІР (ЖАЗ–КҮЗ).

3 АПТА.

СЕЙСЕНБІ

Құс етінен жасалған бұқтырылған ет 200 – 200гр

Ірімшік қосылған сәбіз салаты 60 – 100гр

Кисель 200 – 200гр

 Сүзбе қосылған ірімшік 60 – 80гр

 Нан 20 – 35гр

                              

 

                                                           

                                                                                                                 Бекітемін:

                                                                                                                                                                                                Мектеп директоры_______Мамчур М.М.

ТӨРТ АПТАЛЫҚ  ПЕРСПЕКТИВАЛЫ  2024-2025 оқу жылына ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУҒА АРНАЛҒАН МӘЗІР (ЖАЗ–КҮЗ).

3 АПТА.

СӘРСЕНБІ

Котлеттер етті, қызыл тұздық 50/20 – 75/20гр

Гарнир: картоп пюресі 100 – 130гр

Жеміс шырыны 200 – 200гр

 Нан 20 – 35гр

 

 

 

 

 

                                                                                                                   Бекітемін:

                                                                                                                                                                                                Мектеп директоры_______Мамчур М.М.

         ТӨРТ АПТАЛЫҚ 2024-2025 оқу жылына АРНАЛҒАН ТАМАҚТАНУҒА АРНАЛҒАН ПЕРСПЕКТИВАЛЫ МӘЗІР (ЖАЗ–КҮЗ).   

                                                                                                                                3 АПТА.

БЕЙСЕНБІ

Қызғылт лососьден жасалған құлақ 200 – 200гр

 Қызылша салаты 60 – 100гр

 Сары май 20 -20гр

 Компот 200 – 200гр

 Нан 20 – 35гр

 

                                                                                                                                                                            

                                                                                                                                                                                              

 

 

                                                                                                                                                                                                 Бекітемін:

                                                                                                                                                                                                Мектеп директоры_______Мамчур М.М.

          ТӨРТ АПТАЛЫҚ 2024-2025 оқу жылына АРНАЛҒАН ТАМАҚТАНУҒА АРНАЛҒАН ПЕРСПЕКТИВАЛЫ МӘЗІР (ЖАЗ–КҮЗ).  

3 АПТА.

ЖҰМА 

 Фрикаделькалар етті, қызыл тұздық 60/20 – 90/20гр

Гарнир: макарон 100 – 130гр

Шай 200 – 200гр

 Ірімшік 20 – 20гр

 Бал 10 – 10гр

Нан 20 – 35гр

 

 

                                                                                                                    Бекітемін:

                                                                                                                                                                                                Мектеп директоры_______Мамчур М.М.

ТӨРТ АПТАЛЫҚ 2024-2025 оқу жылына АРНАЛҒАН ТАМАҚТАНУҒА АРНАЛҒАН ПЕРСПЕКТИВАЛЫ МӘЗІР (ЖАЗ–КҮЗ).

4 АПТА.

                                                                                         ДҮЙСЕНБІ

 Палау 150 – 200гр

Алма 100 – 100гр

 Бал 10 - 10гр

Шай 200 – 200гр

Нан 20 – 35гр

 

                                                                                                                                                                                            

 

                                             

                                                                                                                  Бекітемін:

                                                                                                                                                                                                Мектеп директоры_______Мамчур М.М.

ТӨРТ АПТАЛЫҚ  2024-2025 оқу жылына АРНАЛҒАН ТАМАҚТАНУҒА АРНАЛҒАН ПЕРСПЕКТИВАЛЫ МӘЗІР (ЖАЗ–КҮЗ).

4 АПТА.

СЕЙСЕНБІ

Котлеттер етті, қызыл тұздық 50/20 – 75/20гр

Гарнир: макарон 100 – 130гр

 Ақбас қырыққабаттан жасалған салат 60 – 100гр

Шырын 200 – 200гр

 Нан 20 – 35гр

 

 

                                                                                                               

                                                                                                                  Бекітемін:

                                                                                                                                                                                                Мектеп директоры_______Мамчур М.М.

ТӨРТ АПТАЛЫҚ  2024-2025 оқу жылына АРНАЛҒАН ТАМАҚТАНУҒА АРНАЛҒАН ПЕРСПЕКТИВАЛЫ МӘЗІР (ЖАЗ–КҮЗ).

4 АПТА.

СӘРСЕНБІ

Қуырылған ет 150 – 200гр

 Кисель 200 – 200гр

Ірімшік 20 – 20гр

 Нан 20 – 35гр

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                               

 

                                                                                                                                                                                                 Бекітемін:

                                                                                                                                                                                                Мектеп директоры_______Мамчур М.М.

ТӨРТ АПТАЛЫҚ  2024-2025 оқу жылына АРНАЛҒАН ТАМАҚТАНУҒА АРНАЛҒАН ПЕРСПЕКТИВАЛЫ МӘЗІР (ЖАЗ–КҮЗ).

4 АПТА.

БЕЙСЕНБІ

ф жасалған сорпа 200/35 – 250/35гр

Жаңа піскен қияр мен қызанақ салаты 60 – 100гр

 Сары май 20 – 20гр

 Компот 200 – 200гр

Нан 20 – 35гр

 

 

                                                                                                                   

                                                                                                                 Бекітемін:

                                                                                                                                                                                                Мектеп директоры_______Мамчур М.М.

ТӨРТ АПТАЛЫҚ  2024-2025 оқу жылына АРНАЛҒАН ТАМАҚТАНУҒА АРНАЛҒАН ПЕРСПЕКТИВАЛЫ МӘЗІР (ЖАЗ–КҮЗ).

4 АПТА.

ЖҰМА

Ет кесектері, қызыл тұздық 50/20 – 75/20гр

Гарнир: картоп пюресі 100 – 130гр

Шай 200 – 200гр

Сүзбе 100 – 100гр

Нан 20 – 35гр

Жаңартылған күні: 13.12.2024 11:45
Құрылған күні: 13.12.2024 11:45

Текст