Мектеп директоры_______Мамчур М.М.
ТӨРТ АПТАЛЫҚ ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУҒА АРНАЛҒАН ПЕРСПЕКТИВАЛЫ МӘЗІР ( жаз-күз) 2024-2025 оқу жылына арналған.
1 АПТА.
ДҮЙСЕНБІ:
Гуляш (сиыр еті) 75 - 75б
Гарнир: қарақұмық 100-130гр
Шай 200-200 гр
Нан 20-35гр
Бекітемін:
Мектеп директоры_______Мамчур М.М.
ТӨРТ АПТАЛЫҚ ПЕРСПЕКТИВАЛЫ 2024-2025 оқу жылына ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУҒА АРНАЛҒАН МӘЗІР (ЖАЗ–КҮЗ).
СЕЙСЕНБІ
.Қуырылған ет бойынша үй құстарына 200-200б
Жаңа піскен қияр мен қызанақ салаты 60-100гр
Кисель 200-200гр
Нан 20-35гр
Бекітемін:
Мектеп директоры_______Мамчур М.М.
ТӨРТ АПТАЛЫҚ ПЕРСПЕКТИВАЛЫ 2024-2025 оқу жылына ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУҒА АРНАЛҒАН МӘЗІР (ЖАЗ–КҮЗ).
СӘРСЕНБІ
мяс жасалған тефтельдер, қызыл тұздық 60/20 - 90/20гр
Гарнир: сары май қосылған макарон 100-130гр
Ірімшік 20-20гр
Компот 200-200гр
Нан 20-35гр
Бекітемін:
Мектеп директоры_______Мамчур М.М.
ТӨРТ АПТАЛЫҚ 2024-2025 оқу жылына АРНАЛҒАН ТАМАҚТАНУҒА АРНАЛҒАН ПЕРСПЕКТИВАЛЫ МӘЗІР (ЖАЗ–КҮЗ).
1 АПТА.
БЕЙСЕНБІ
ф жасалған сорпа 200/35 - 250/35гр
Ірімшік қосылған сәбіз салаты 60-100 гр
Сары май 20-20г
Алма 100-100гр
Бал 10-10гр
Нан 20 – 35гр.
Шай 200 – 200гр
Бекітемін:
Мектеп директоры_______Мамчур М.М.
ТӨРТ АПТАЛЫҚ 2024-2025 оқу жылына АРНАЛҒАН ТАМАҚТАНУҒА АРНАЛҒАН ПЕРСПЕКТИВАЛЫ МӘЗІР (ЖАЗ–КҮЗ).
1 АПТА.
ЖҰМА
Котлеттер етті, қызыл тұздық 50/20 – 75/20гр
Гарнир: картоп пюресі 100 – 130гр
Жеміс шырыны 200 – 200гр
Сүзбе қосылған ірімшік 60 – 80гр.
Нан 20 - 35гр
Урастаймын:
Мектеп директоры_______Мамчур М.М.
ТӨРТ АПТАЛЫҚ 2024-2025 оқу жылына АРНАЛҒАН ТАМАҚТАНУҒА АРНАЛҒАН ПЕРСПЕКТИВАЛЫ МӘЗІР (ЖАЗ–КҮЗ).
2 АПТА.
ДҮЙСЕНБІ
Палау 200 – 200гр
Шай 200 – 200гр
Алма 100 – 100гр
Нан 20 - 35гр
Бекітемін:
Мектеп директоры_______Мамчур М.М.
ТӨРТ АПТАЛЫҚ 2024-2025 оқу жылына АРНАЛҒАН ТАМАҚТАНУҒА АРНАЛҒАН ПЕРСПЕКТИВАЛЫ МӘЗІР (ЖАЗ–КҮЗ).
2 АПТА.
СЕЙСЕНБІ
Құс етінен жасалған бұқтырылған ет 200 – 200гр
Жаңа піскен қияр мен қызанақ салаты 60 – 100гр
Ірімшік 20 – 20гр
Компот 200 – 200гр
Нан 20 – 35гр
Бекітемін:
Мектеп директоры_______Мамчур М.М.
ТӨРТ АПТАЛЫҚ 2024-2025 оқу жылына АРНАЛҒАН ТАМАҚТАНУҒА АРНАЛҒАН ПЕРСПЕКТИВАЛЫ МӘЗІР (ЖАЗ–КҮЗ).
2 АПТА.
СӘРСЕНБІ
Котлеттер етті, қызыл тұздық 50/20 – 75/20гр
Гарнир: картоп пюресі 100 – 130гр
Бал 10 – 10гр
Шай 200 – 200гр
Нан 20 – 35гр
Бекітемін:
Мектеп директоры_______Мамчур М.М.
ТӨРТ АПТАЛЫҚ 2024-2025 оқу жылына АРНАЛҒАН ТАМАҚТАНУҒА АРНАЛҒАН ЕКІ АПТАЛЫҚ ПЕРСПЕКТИВАЛЫҚ МӘЗІР (ЖАЗ–КҮЗ).
2 АПТА.
БЕЙСЕНБІ
Қызғылт лососьден жасалған құлақ 200 – 250гр
Ақбас қырыққабаттан жасалған салат 60 – 100гр
Сары май 20 – 20гр
Кисель 200 – 200гр
Нан 20 – 35гр
Бекітемін:
Мектеп директоры_______Мамчур М.М.
ТӨРТ АПТАЛЫҚ 2024-2025 оқу жылына АРНАЛҒАН ТАМАҚТАНУҒА АРНАЛҒАН ПЕРСПЕКТИВАЛЫ МӘЗІР (ЖАЗ–КҮЗ).
2 АПТА.
ЖҰМА
Ет кесектері, қызыл тұздық 50/20 – 75/20гр
Гарнир: макарон 100 – 130гр
Жеміс шырыны 200 – 200гр
Сүзбе 100 – 100гр
Нан 20-35гр
Бекітемін:
Мектеп директоры_______Мамчур М.М.
ТӨРТ АПТАЛЫҚ 2024-2025 оқу жылына АРНАЛҒАН ТАМАҚТАНУҒА АРНАЛҒАН ПЕРСПЕКТИВАЛЫ МӘЗІР (ЖАЗ–КҮЗ).
3 АПТА.
ДҮЙСЕНБІ:
Гуляш 75 – 75гр
Гарнир: қарақұмық 100 - 130гр
Шай 200 - 200
Алма 100 – 100гр
Нан 20 – 35гр
Бекітемін:
Мектеп директоры_______Мамчур М.М.
ТӨРТ АПТАЛЫҚ ПЕРСПЕКТИВАЛЫ 2024-2025 оқу жылына ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУҒА АРНАЛҒАН МӘЗІР (ЖАЗ–КҮЗ).
3 АПТА.
СЕЙСЕНБІ
Құс етінен жасалған бұқтырылған ет 200 – 200гр
Ірімшік қосылған сәбіз салаты 60 – 100гр
Кисель 200 – 200гр
Сүзбе қосылған ірімшік 60 – 80гр
Нан 20 – 35гр
Бекітемін:
Мектеп директоры_______Мамчур М.М.
ТӨРТ АПТАЛЫҚ ПЕРСПЕКТИВАЛЫ 2024-2025 оқу жылына ТАМАҚТАНДЫРУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУҒА АРНАЛҒАН МӘЗІР (ЖАЗ–КҮЗ).
3 АПТА.
СӘРСЕНБІ
Котлеттер етті, қызыл тұздық 50/20 – 75/20гр
Гарнир: картоп пюресі 100 – 130гр
Жеміс шырыны 200 – 200гр
Нан 20 – 35гр
Бекітемін:
Мектеп директоры_______Мамчур М.М.
ТӨРТ АПТАЛЫҚ 2024-2025 оқу жылына АРНАЛҒАН ТАМАҚТАНУҒА АРНАЛҒАН ПЕРСПЕКТИВАЛЫ МӘЗІР (ЖАЗ–КҮЗ).
3 АПТА.
БЕЙСЕНБІ
Қызғылт лососьден жасалған құлақ 200 – 200гр
Қызылша салаты 60 – 100гр
Сары май 20 -20гр
Компот 200 – 200гр
Нан 20 – 35гр
Бекітемін:
Мектеп директоры_______Мамчур М.М.
ТӨРТ АПТАЛЫҚ 2024-2025 оқу жылына АРНАЛҒАН ТАМАҚТАНУҒА АРНАЛҒАН ПЕРСПЕКТИВАЛЫ МӘЗІР (ЖАЗ–КҮЗ).
3 АПТА.
ЖҰМА
Фрикаделькалар етті, қызыл тұздық 60/20 – 90/20гр
Гарнир: макарон 100 – 130гр
Шай 200 – 200гр
Ірімшік 20 – 20гр
Бал 10 – 10гр
Нан 20 – 35гр
Бекітемін:
Мектеп директоры_______Мамчур М.М.
ТӨРТ АПТАЛЫҚ 2024-2025 оқу жылына АРНАЛҒАН ТАМАҚТАНУҒА АРНАЛҒАН ПЕРСПЕКТИВАЛЫ МӘЗІР (ЖАЗ–КҮЗ).
4 АПТА.
ДҮЙСЕНБІ
Палау 150 – 200гр
Алма 100 – 100гр
Бал 10 - 10гр
Шай 200 – 200гр
Нан 20 – 35гр
Бекітемін:
Мектеп директоры_______Мамчур М.М.
ТӨРТ АПТАЛЫҚ 2024-2025 оқу жылына АРНАЛҒАН ТАМАҚТАНУҒА АРНАЛҒАН ПЕРСПЕКТИВАЛЫ МӘЗІР (ЖАЗ–КҮЗ).
4 АПТА.
СЕЙСЕНБІ
Котлеттер етті, қызыл тұздық 50/20 – 75/20гр
Гарнир: макарон 100 – 130гр
Ақбас қырыққабаттан жасалған салат 60 – 100гр
Шырын 200 – 200гр
Нан 20 – 35гр
Бекітемін:
Мектеп директоры_______Мамчур М.М.
ТӨРТ АПТАЛЫҚ 2024-2025 оқу жылына АРНАЛҒАН ТАМАҚТАНУҒА АРНАЛҒАН ПЕРСПЕКТИВАЛЫ МӘЗІР (ЖАЗ–КҮЗ).
4 АПТА.
СӘРСЕНБІ
Қуырылған ет 150 – 200гр
Кисель 200 – 200гр
Ірімшік 20 – 20гр
Нан 20 – 35гр
Бекітемін:
Мектеп директоры_______Мамчур М.М.
ТӨРТ АПТАЛЫҚ 2024-2025 оқу жылына АРНАЛҒАН ТАМАҚТАНУҒА АРНАЛҒАН ПЕРСПЕКТИВАЛЫ МӘЗІР (ЖАЗ–КҮЗ).
4 АПТА.
БЕЙСЕНБІ
ф жасалған сорпа 200/35 – 250/35гр
Жаңа піскен қияр мен қызанақ салаты 60 – 100гр
Сары май 20 – 20гр
Компот 200 – 200гр
Нан 20 – 35гр
Бекітемін:
Мектеп директоры_______Мамчур М.М.
ТӨРТ АПТАЛЫҚ 2024-2025 оқу жылына АРНАЛҒАН ТАМАҚТАНУҒА АРНАЛҒАН ПЕРСПЕКТИВАЛЫ МӘЗІР (ЖАЗ–КҮЗ).
4 АПТА.
ЖҰМА
Ет кесектері, қызыл тұздық 50/20 – 75/20гр
Гарнир: картоп пюресі 100 – 130гр
Шай 200 – 200гр
Сүзбе 100 – 100гр
Нан 20 – 35гр